Vuotokuva: Näkyykö tässä jo OnePlus 3?

Kiinalainen OnePlus on kehunut OnePlus One- ja OnePlus 2 -puhelimiaan korskeasti lippulaivojen tappajiksi, viitaten ominaisuuksiin, jotka pistävät kampoihin nimekkäiden valmistajien parhaille puhelinmalleille. Samalla OnePlussan laitteet ovat kuitenkin olleet nimekkäämpiä huippupuhelimia edullisempia. Olettaa sopii, että sama meno jatkuu myös ensi vuonna, ja nyt tuoreet vuotokuvat väitteen mukaan antavat jo ensimmäisiä viitteitä OnePlussan kolmannesta ykköstykistä, OnePlus 3 -puhelimesta.

GSMArena uutisoi kiinalaislähteiden vuotamista kuvista, ja kuvien mukana on tipahdellut myös muutamia teknisiä yksityiskohtia. Järjestelmäpiiriksi mainitaan Qualcommin Snapdragon 820. Tämä ei tule yllätyksenä, sillä myös OnePlus One ja OnePlus 2 ovat käyttäneet Qualcommin tehokkaimpia suorittimia. 820 onkin valmistajan ensi vuoden tehokkain suoritin. Näytön tarkkuudeksi OnePlus 3:ssa mainitaan 1920 x 1080 pikseliä, eli valmistaja ei vieläkään lähde mukaan tarkempia QHD-näyttöjä käyttävien valmistajien kelkkaan.

Vuotokuvassa väitetty OnePlus 3

Vuotokuvat osoittavat, että laitteen alareunasta löytyy eteenpäin suunnattu kaiutinritilä, mikä viittaa vastaavaan stereotoistoon kuin esimerkiksi joissainHTC:n ja Motorolan puhelimissa. Mielenkiintoisesti sormenjälkitunnistinta ei näytä olevan ja takakuoren materiaalikin näyttää olevan karhean ”sandstone”-muovipinnan sijaan mahdollisesti harjattua metallia.