Huhu ammuttiin alas – ei pinkkiä iPhonea

Viime viikon lopulla kantautui Japanista juoru, jonka mukaan Applen huhuttu tuleva iPhone 5se olisi tulossa tarjolle pirteän pinkillä värivaihtoehdolla. 9to5Mac-sivusto kuitenkin ampuu juorun alas heti tuoreeltaan. Sen mukaan uusi iPhone-malli olisi saamassa samat neljä värivaihtoehtoa kuin iPhone 6s, ja kyseinen paletti olisi laajentumassa myös muutamiin muihin Applen tuotesarjoihin.

Viime syksynä esitelty iPhone 6s toi iPhone-mallistoon uuden värivaihtoehdon, ruusukullan, josta etukäteen huhuttiin vaaleanpunaisena. Mac Otakara -sivusto raportoi viime viikolla, että tuleva iPhone 5se olisi hopean ja harmaan lisäksi tulossa tarjolle kirkkaana pinkkinä, mutta 9to5Macin mukaan pinkkiä puhelinta ei kuitenkaan ole tulossa, vaan kyse olisi samasta ruusukullasta kuin iPhone 6s:ssä. Lisäksi sivusto kertoo,että ruusukulta olisi tulossa tarjolle myös ensi kuussa esiteltävään iPad Air 3:een sekä myöhemmin tulevaisuudessa myös MacBook-tietokoneeseen ja iPad miniin, joita nykyisellään myydään hopeisina, kultaisina ja harmaina.

Applen on huhuttu esittelevän maaliskuun puolivälissä uuden iPhone 5se:n, joka olisi päivitetty versio iPhone 5s:stä. 9to5Macin mukaan sen ominaisuuksiin kuuluisivat iPhone 5s:n neljätuumainen näyttö, iPhone 6:n kamera sekä iPhone 6s:n A9-järjestelmäpiiri. iPhone 5se:n ohessa Applen odotetaan esittelevän myös iPad Air 3:n, joka olisi lähes Air 2:n kokoinen, ja olisi varustettu muun muassa neljällä kaiuttimella, takakameran salamavalolla sekä Smart Connector -liitännällä, joka mahdollistaisi laitteelle suunniteltujen oheislaitteiden, kuten erillisen näppäimistökotelon käytön.