Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tinder kyttää uudistusten myötä entistä enemmän pyyhkäisyjä

Seuranhakupalvelu Tinder on tuonut sovellukseensa uuden ominaisuuden, joka voi lisätä matchejä jopa 12 prosenttia. Käyttäjän kannalta tietysti mukava asia, mutta samalla kuumottava muistutus siitä, kuinka tarkasti palvelu käyttäjiään tarkkailee.

Uudistus kantaa nimeä Smart Photos, ja se muuttaa automaattisesti näytettävien profiilikuvien järjestystä. Tarkoituksena on nostaa käyttäjän parhaiten toimivat kuvat kärkeen ja vastaavasti myös tarjota pyyhkijöiden mieltymyksiä vastaavia kuvia.

Käytännössä sovellus siis tarkkailee, mitkä kunkin käyttäjän kuvista ovat saaneet eniten pyyhkäisyjä oikealle, eli tykkäyksiä, ja tuoda ne paremmin esille. Lisäksi sovellus tunnistaa käyttäjien mieltymyksiä ja tarjoaa niitä vastaavia kuvia. Jos käyttäjä on esimerkiksi usein pyyhkäissyt oikealle sellaisia kuvia, joissa toiset poseeraavat koiran kanssa, nostetaan tällaiset kuvat kärkeen.

Tinderin mukaan Smart Photos on testikäytössä lisännyt parien syntymistä jopa 12 prosenttia. Kaikilla käyttäjillä on omat syynsä pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle, ja järjestelmä oppii näitä syitä sitä paremmin, mitä enemmän pyyhkäisyjä tehdään.

Ei muuta kuin Tinder (engl. sytyke) tulille ja Smart Photos hyötykäyttöön.