Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tinder julkaisi uuden sovelluksen – osaksi Applen Viestit-sovellusta

Deittisovellus Tinder on tuonut tällä viikolla julki jo toisen merkittävän laajennuksen palveluihinsa aiemmin paljastetun Spotifyn Tinder-tietoihin tulon jatkoksi. Uusi Tinder Stacks -sovelluslaajennus hyödyntää Applen iOS 10:ssä avaamaa mahdollisuutta kehittää lisäsovelluksia Applen Viesteihin iMessage-viestien yhteyteen.

Tinder Stacks mahdollistaa kuvajoukon valinnan ja sen lähetttämisen iMessage-viestillä vastaanottajalle, joka voi tämän jälkeen vasemmalle tai oikealle pyyhkäisemällä valikoida joukosta hyvät ja huonot – oli kyse sitten vaikkapa uuden julkaistavan kuvan valinnasta tai esimerkiksi kaupassa erilaisia vaatteita tai asusteita sovitettaessa makutuomarina toimimisesta.

Tinder Stacks mahdollistaa kuvajoukon lähettämisen arvioitavaksi.

Tinder Stacks on osa Tinder-pääsovellusta, joten kaikkii Tinder-sovelluksen ja iOS 10:n käyttäjät löytävät sen osana Applen Viestit-sovellusta viestin kirjoitusikkunan vierestä löytyvän App Store -kuvakkeen takaa – viimeistään, kun ovat Viestien sovelluskaupan asetuksista merkinneet sen näkyviin. Erillistä asennusta ei siis enää tarvita.

Tinder Stacks laajentaa jälleen Tinderiä eteenpäin sen alkuperäisestä, yksinkertaisen onnistuneesta deittisovelluksesta. Jo aiemmin Tinder on tuonut näkyvästi sovellukseensa mukaan myös mahdollisuuden kertoa olevansa lähdössä ryhmässäulos juhlimaan ja tehdä suunnitelmia muiden ryhmien kanssa.