Tietolähde varmistaa: tässä seuraavan Galaxy Note -puhelimen nimi ja tekniset tiedot

Samsungin seuraava Galaxy Note -jättipuhelin on ollut jo monien tietovuotojen kohteena. Nyt tuttu @evleaks eli Evan Blass kertoo varmistaneensa laitteen monia askarruttaneen mallinimen sekä useita teknisiä tietoja.

Blass kertoi Twitterissä varmistaneensa, että tuleva jätti-Galaxy tunnetaan todella nimellä Galaxy Note7. Paljastuksen rinnalta löytyi varsin viralliselta näyttävä logokuva. Samsunginhan on jo pidempään huhuttu jättävän Note6 väliin ja hyppäävän suoraan Note7:ään, jotta Galaxy S- ja Galaxy Note -sarjojen numeroinnit kulkisivat jatkossa käsi kädessä.

Nimipaljastuksensa jälkeen Blass palasi asiaan ja kertoi varmistaneensa myös joitakin Galaxy Note7:n teknisiä tietoja. Puhelimesta pitäisi sarjavuotajan mukaan löytyä iirisskanneri, 5,7-tuumainen 2560 x 1440 pikselin näyttö, 12 megapikselin Dual Pixel -takakamera, viiden megapikselin etukamera, 64 gigatavun sisäinen tallennustila ja microSD-korttipaikka. Lisäksi Note7:n kerrotaan olevan Galaxy S7:n tavoin vedenpitävä IP68-luokituksen mukaisesti. Värivaihtoehdoiksi Blass ennustaa mustaa, hopeaa ja sinistä.

Näiden tietojen lisäksi monet lähteet ovat kertoneet, että Galaxy Note7 nähdään vain kaareutuvalla edge-näytöllä varustettuna. Kyseinen tieto ei kuitenkaan ole vielä erityisen varmalla pohjalla, eli tasaista perusversiota kaipaavien ei kannata luopua toivosta täysin.

Galaxy Note7:n oletettu muotoilu tietokonemallinnettuna.