Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tiesitkö, että Googlella voi myös heittää noppaa? Nyt entistä monipuolisemmin

Google tarjoaa käyttäjiensä iloksi jos jonkinlaisia jippoja. Hakukoneella voi myös heittää noppaa, ja nyt ”noppatyökalua” on päivitetty entistä monipuolisemmaksi.

Tähän asti noppatyökalu on sisältänyt ainoastaan perinteisen kuusisivuisen nopan, mutta nyt saatavilla on myös esimerkiksi neljän, kahdeksan ja 20 sivun vaihtoehdot. Lisäksi uutta on mahdollisuus lisätä ”määritteitä”, jolloin saatuun tulokseen lisätään automaattisesti haluttu luku. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi joissakin lautapeleissä.

 

Noppatyökalu toimii tutulla periaatteella. Ensin valitaan halutunlainen noppa, jonka heittäminen tapahtuu näppärästi Roll-painikkeella, jota ei jostakin syystä ole käännetty suomeksi.

Noppaa pääsee heittämään kirjoittamalla Googleen hakusanaksi ”heitä noppaa”. Tällöin työkalu ilmestyy hakutuloksissa ensimmäiseksi.

Noppatyökalu toimii niin älylaitteilla kuin tietokoneillakin, sekä Google-sovelluksella että verkkopohjaisella hakukoneella. Työkalun voi myös jakaa vaikkapa sosiaaliseen mediaan niin halutessaan.