Teslan suosittu Model S päivittyi – nopeampaa latausta ja uudistunut ulkonäkö

Tyylikkäistä ja teknologiatietoisista sähköautoistaan tunnettu Tesla on julkistanut uudistuksia Model S -autoonsa. Joukkoon kuuluu sekä ulkoisia että toiminnallisia ehostuksia.

Electrekin mukaan Model S:n kojelautaa ja etuvaloja on muunneltu muistuttamaan enemmän Model X:stä löytyvää designia. Samalla sisätilojen ehostuksiin on saatu kaksi uutta värivaihtoehtoa: kuvioitu saarnikoristelu ja tumma saarnikoristelu.

Lisää viihtyvyyttä sisätiloihin tuo aiemmin vain Model X:stä löytynyt Tesla HEPA -ilmansuodatin, joka poistaa tehokkaasti saasteita ja bakteereja auton sisätiloihin päätyvästä ilmasta. Käyttömukavuutta taas tuo uusi 48 ampeerin standardilaturi, joka mahdollistaa entistä nopeamman latauksen sopivien virtalähteiden kanssa.

Uudistukset eivät kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan Model S:n eri versioiden hinnat ovatsamalla nousseet 1 500 dollarilla.Suomessa uudenModel S:n voi nyt ostaa halvimmillaan noin 86 000 eurolla.

Huhtikuun alussa Tesla julkisti odotetun Model3 -autonsa. Kyseessä on kaikkien aikojen halvin Tesla-auto, jonka avulla yhtiö toivoo sähköautojen viimein lyövän läpi massamarkkinoilla.

Tesla Model 3.