Telia paranteli reissupakettejaan – vastaus Elisan lanseeraukseen

Telia on julkaissut uudet, päivitetyt reissupaketit.

Ennakkoon ostettavat reissupaketit tarjoavat edullisempaa mobiilidatasiirtoa EU-maiden ulkopuolella matkustettaessa.

Telian reissupaketin hinta on jatkossa 24,90 euroa, johon se laskee aiemmasta 29,90 eurosta. Lisäksi aiemmin pakettiin sisältyi datasiirtoa alueesta riippuen joko 0,5 gigatavua tai 1 gigatavua, jatkossa puolestaan joko 1 tai 1,5 gigatavua. Lisäksi yksi muutos on vielä reissupaketin keston pidentyminen 7 vuorokaudesta 14 vuorokauteen.

Färsaaret, Guernsey (Iso-Britannia), Isle of Man (Iso-Britannia), Jersey (Iso-Britannia), Monaco, Sveitsi, Thaimaa, Turkki, Venäjä ovat alueita, joihin Telia tarjoaa jatkossa 1,5 gigatavua datasiirtoa 24,90 euron paketilla.

Australia, Brasilia, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hong Kong, Indonesia, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Malesia, Meksiko, Singapore, Yhdistyneet arabiemiraatit, Yhdysvallat ovat puolestaan alueita, joihin Telian 24,90 euron paketilla saa jatkossa 1 gigatavun datasiirtoa.

Telia vastaa parannetuilla reissupaketeillaan Elisan joulun alla esittelemiin omiin Elisa Reissunetti -paketteihin.

Elisan Reissunetin hinta on 19,90 euroa, eli Teliaa vähemmän, ja se sisältää 1 gigatavua datasiirtoa. Kesto on 7 vuorokautta, kun Telia tuplasi nyt reissupakettinsa 14 vuorokauteen.

Elisan Reissunetti on saatavilla seuraavilla alueilla: Arabiemiirikunnat, Australia, Etelä-Korea, Hongkong, Kiina, Singapore, Sveitsi, Thaimaa, Yhdysvallat ja Venäjä.

Telian nyt tekemien muutosten jälkeen se tarjoaa asiakkailleen gigatavua kohden laskettuna edullisemman hinnan maissa, jossa reissupakettiin sisältyy 1,5 gigatavua datasiirtoa. Muissa maissa Elisan vaihtoehto säilyy yhä edullisempana. Telian etuna on lisäksi pidemmillä reissuilla sen paketin 14 vuorokauteen pidennetty kesto.

Operaattoreista DNA ei tarjoa vastaavia paketteja, joten sen hinnat ovat vertailussa monessa maassa järkyttävän korkeita.

Edullisemmat hinnat ovat kiihdyttäneet mobiilikäyttöä ulkomailla.

”Netin käyttäminen ulkomailla halpeni merkittävästi viime vuoden aikana kaikkien Telian asiakkaiden osalta. Edullisemmat hinnat rohkaisivat ihmisiä käyttämään laitteitaan reissussa entistä vapaammin. EU- ja ETA-maissa uskalletaan käyttää nettiä päivätasolla jo saman verran kuin kotimaassa, ja alkuvuodesta lanseeratut Reissupaketit kasvattivat käyttöä roimasti myös kaukomailla. Tämä trendi jatkuu edelleen ja haluammekin olla siinä vahvasti mukana”, kertoo Telian kuluttajaliiketoiminnan johtaja Heli Partanen.