Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavi kokeili: HTC:n huippupuhelin on kaunista katsottavaa

HTC One (M9) on edelleen yksi älypuhelinmarkkinoiden kauneimmista laitteista. Kun vierelle asettaa iPhone 6:n, kauneuskilpailun voittaja on selvä. HTC:n muotoilu miellyttää erilaisuudellaan.

HTC:n uusimman mallin takakuori on harjattua alumiinia, mikä tekee siitä ulkoisesti erittäin laadukkaan ja viimeistellyn näköisen laitteen. Etupaneelia hallitsee näytön lisäksi kaksi isoa kaiutinelementtiä. Puhelimen suunnittelussa on ollut mukana äänentoistoalalta tunnettu Dolby. Puhelin soveltaa 5.1 -monikanavaääntä niin hyvin kuin se mobiililaitteelle on mahdollista.

​

Puhelimen muotoilu on lähes korumainen. Takakuori on muotoiltu kaarevaksi, mikä erottaa laitteen kilpailijoista. Samaan hengenvetoon on todettava, että ulkoiset eroavaisuudet edeltäjään ovat minimaalisia.

Toisin kuin Samsungin tuoreessa Galaxy S6:ssä, HTC:n uutuudessa on edelleen paikka muistikortille. Se on hyvä asia se. Sisäistä muistia on 32 gigatavua.

 

Julkaisu käyttäjältä Teknavi.

HTC on luopunut edellisen mallin takakamerasta tutuista ultrapikseleistä. Nyt takakameran kennossa on 20 megapikseliä ja kuvien ainakin kerrotaan olevan laadukkaampia. Etuosan 4 megapikselin selfie-kamerassa käytetään edelleen ultrapixel-teknologiaa.

HTC:n puhelin on ehdottomasti varteenotettava kilpailija kaikkien huippuvalmistajien lippulaivapuhelimille. Ostoksen saattaa ratkaista se, miellyttääkö HTC:n oma Sense-käyttöliittymä.