Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Täyslangattomat Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeet myyntiin Suomessa 199 euron suositushinnalla

Huawei on tuonut Suomessa tänään myyntiin uudet täyslangattomat FreeBuds Pro -nappikuulokkeensa. Alun perin kuulokkeiden piti saapua kauppohin jo hieman aiemmin.

FreeBuds Pro -kuulokkeiden suositushinta on 199 euroa, ja värivaihtoehtoja kuulokkeista on kolme erilaista: valkoinen Ceramic White, musta Carbon Black sekä hopea Silver Frost.

Uudet FreeBuds Pro -kuulokkeet ovat täyslangattomien nappikuulokkeiden osalta Huawen uusi huippumalli. Huawei on jo aiemmin tuonut markkinoille täyslangattomia kuulokkeita aktiivisella taustamelun vaimennuksella – avoimet FreeBuds 3 -kuulokkeet sekä silikonikumitulpilla varustetut edullisemmat FreeBuds 3i -kuulokkeet. Uusissa FreeBuds Pro -kuulokkeissa on kuitenkin aiempaa kehittyneempi, ympäristön äänten mukaan mukautuva dynaaminen taustamelun vaimennus, joka yhdistää aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä dynaamisen ympäristön äänten tunnistuksen.

Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden rakenne.
Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden rakenne.

Huawein mukaan FreeBuds -kuulokkeiden melun vaimennus hiljentää ympäristön ääniä jopa 40 desibelillä. Lisäksi kuulokkeissa on myös ympäristön äänet läpi päästävä käyttötila sekä myös toiminto keskustelun äänien vahvistamiseen.

Muotoilultaan FreeBuds Pro -kuulokkeet ovat varsin kulmikkaat runkonsa osalta. Mukana toimitetaan kolme eri kokoa korvakäytävän sulkevista silikonikumitulpista.

FreeBuds -kuulokkeiden kaiutinelementit ovat kooltaan 11 millimetriä. Teknisenä perustana FreeBuds Pro -kuulokkeissa on Huawein Kirin A1 -piiri, ja mukana on tuki jopa Bluetooth 5.2 -versiolle. Kuulokkeisiin voi parittaa kerralla kaksi laitetta.

Mikrofoneja kummassakin FreeBuds Pro -kuulokkeessa on kolme kappaletta. Puheäänen tallentumista parantaa myös luun kautta välittyvän värinän tunnistava sensori.

Kummassakin kuulokkeessa on 55 milliampeeritunnin akku, ja kuulokkeiden latauskotelo tukee myös langatonta latausta USB-C-liitännän kautta lataamisen lisäksi. Kuulokkeiden akunkesto on 7 tuntia tai 4,5 tuntia aktiivisella taustamelun vaimennuksella. Latauskotelon kanssa akunkesto musiikin kuuntelussa yltää 30 tuntiin. Latauskotelossa on 580 milliampeeritunnin akku.

Kuulokkeiden paino on 6,1 grammaa, ja latauskotelon 60 grammaa.