Puhelinten superviikko alkoi: Nokia 5:n ja OnePlus 5:n toimitukset käyntiin – lisää uutuuksia luvassa loppuviikosta

Kuluva juhannuksen jälkeinen viikko on Suomessa puhelinrintamalla varsin vilkas. Tänään alkavat OnePlus 5:n toimitukset ja myynti ja liikkeelle lähtevät myös Nokia-älypuhelimesta toisen uutuuden Nokia 5:n toimitukset.

OnePlus 5 tuli myyntiin jo viime viikon keskiviikkona 21. kesäkuuta neljässä Elisan myymälässä järjestetyssä myyntitapahtumassa. Lisäksi puhelin oli mahdollista ennakkotilata heti julkistuksen jälkeen OnePlussan omasta verkkokaupasta. Näitä tilauksia on toimitettu jo ennen varsinaista myynnin ja Elisan verkkokaupan toimitusten aloituspäivää, joka on tänään.

OnePlus 5 on saatavilla kahtena malliversiona 499 ja 559 euron hintaan.

OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.
OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.

199 euroa maksavan Nokia 5:n toimitusten piti alkaa jo viikko sitten, mutta ilmoitettu toimitusten alku viivästyi muun muassa suuren kysynnän ja juhannuksen aiheuttamien aikatauluhaasteiden vuoksi viikolla.

Nokia 5.
Nokia 5.

Myöhemmin tällä viikolla, perjantaina 30. kesäkuuta, alkaa myös toisen Nokia-älypuhelimen Nokia 6:n toimitukset. Nokia 6:n hinta on 249 euroa.

Nokia 6:n eri värivaihtoehdot.
Nokia 6:n eri värivaihtoehdot.

Lisäksi viikon merkittäviin puhelinuutuuksiin kuuluu vielä myös Honor 9, jonka ennakkomyynti Suomessa aloitettiin muusta Euroopasta poiketen jo 16. kesäkuuta. Honor 9:n toimitukset ja myynti kaupoista alkaa Nokia 6:n tavoin perjantaina 30. kesäkuuta.

Honor 9 ja OnePlus 5 ovat kovia kilpailijoita, sillä myös Honor 9:n hinta on 499 euroa.

Nokia-puhelimia ja Honor 9:ää myyvät Suomessa laajasti eri operaattorit ja jälleenmyyjät, OnePlus 5:tä puolestaan vain Elisa.

Honor 9.
Honor 9.