Vuotokuva: Tässäkö on seuraava mielenkiintoinen Android-uutuuspuhelin?

Vuosi 2016 etenee ja uusia puhelimia tipahtelee tasaiseen tahtiin markkinoille. Android-leirissä mielenkiintoa herättävät taatusti uudet Moto-puhelimet, joiden lippulaivamalli on nyt saatettu nähdä vuotokuvassa.

Droid Life kertoo hyvämaineisen Motorola-lähteen vuotaneen valokuvan, jossa oletetusti esiintyy tuleva Moto-lippulaivapuhelin. Mikäli tämä tieto pitää paikkansa, on kyse todennäköisimmin Moto X -mallista.

Kuvassa näkyy repun tai laukun päällä lepäävä puhelin. Laite ei ole nähtävissä hirveän yksityiskohtaisesti, mutta vasemmassa yläkulmassa näyttäisi komeilevan tuttu M-logo. Lisäksi näytön alla vaikuttaa olevan sormenjälkitunnistin.

Aiemmin tulevan Moto X (2016) -puhelimen on kuultu hyödyntävän metallista rakennetta ja noin 5,4 tuuman näyttöä. Uusin valokuva näyttää uskottavammalta kuin aiempi kuvamateriaali, mutta vuototieto kannattaa silti ottaa vastaan varauksella. Todennäköisesti kyseessä ei ole lopullinen ulkonäkö, vaan enintään jonkinlainen prototyyppi.

Kuluvan vuoden Moto-tarjonnan muotoutuminen tulee joka tapauksessa olemaan mielenkiintoista seurattavaa. Alkuvuoden lausuntojen perusteella Motorola-brändin rooli tulee pienenemään tuntuvasti. Samalla laitevalikoimaa suoraviivaistetaan sekä Motojen että Lenovon Vibe-laitteiden saralla. Tässä vaiheessa ei siis ole varmaa, mitkä kaikki Moto-sarjat saavat seuraajat vuonna 2016.

Oletettu Moto-lippulaivapuhelin vuodelle 2016.