Älypuhelimiin tulee jo neljä kameraa: kaksoiskamera sekä takana että edessä

Kiinalaiselta Oukitelilta on tulossa uusi älypuhelin, jonka erikoisuus löytyy kameroista: niitä on kaksin kappalein sekä puhelimen taka- että etupuolella.

Kahden kameran lisäksi Oukitel U22:ssa on kuvasvalo sekä taka- että etukameroille. Oukitel U22:n takakameroista toisen tarkkuus on 8 megapikseliä (interpoloitu ohjelmistollisesti 13 megapikseliä) ja toisen 0,3 megapikseliä. Etukameroiden tarkkuudet ovat puolestaan 5 (interpoloitu 8 megapikseliä) ja 0,3 megapikseliä. Kahdella kameralla saavutetaan muun muassa bokeh-efekti, jossa kuvauskohteen tausta sumentuu nätisti. Toisten kameroiden tarkkuudet U22:ssa ovat erittäin matalat, joten nähtäväksi jää millaiseen laatuun kamerat lopulta yltävät.

Sormenjälkilukija Oukitel U22:ssa on takana. Puhelinem muita teknisiä ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, MediaTekin neliytiminen MT6580A-järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 2 500 milliampeeritunnin akku. SIM-korttipaikkoja on kaksin kappalein. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat.

Oukitel U22 on tulossa ennakkomyyntiin jo toukokuun puolivälissä. Tarjolle se on tulossa kolmena värivaihtoehtona: musta Jet Black, valkoinen Pearl Wahite sekä kultainen Champagne Gold.

Oukitel-puhelinten myynti laajentui Suomessa viime vuoden lopulla, joten myös uusi U22 voi saapua täällä myyntiin useampien eri kauppojen kautta.