Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vinkki: näppäriä joululahjoja iPhone-käyttäjälle

Joululahjaksi voi toki antaa iPhonenkin – mutta mitä jos iPhone löytyy jo entuudestaan? Erityisesti Apple-käyttäjälle on tarjolla monia sopivia lisävarusteita, jotka toimivat räätälöidysti yhteen iPhonen kanssa.

Esittelemme alla parhaimpia lahjaideoita iPhone-käyttäjälle.

Beats Solo3 Wireless / Powerbeats 3 / BeatsX -kuulokkeet

Apple ei ole vielä saanut tuotua omia täyslangattomia AirPods-nappikuulokkeitaan saataville, mutta muita uudella Applen W1-piirillä myös varustettuja Beats-kuulokkeita on jo myynnissä. W1-piiri helpottaa kuulokkeiden käyttöä tekemällä niiden Bluetooth-parituksesta sekä vaihdosta eri Apple-laitteiden välillä poikkeuksellisen helppoa.

BeatsX + Beats Solo3 Wireless + Powerbeats3 Wireless.

 

Apple Watch

Applen älykello, Apple Watch, on yksi parhaita lisävarusteita iPhonelle. Nyt Apple Watch on tarjolla laajalla materiaali- ja rannekevalikoimallatoisen sukupolven Series 2 -versiona sekä alkuperäisen suorittimeltaan päivitettynä, edullisempana Series 1 -versiona. Series 2 tuo lisäominaisuuksia erityisesti liikuntakäyttöön 50 metrin vedenkestävyydellä, kellosta löytyvällä GPS-paikannuksella sekä kirkkaammalla näytöllä.

Apple Watch Series 2 -versioita.

 

Philips Hue

Philipsin Hue-älylamput, joiden väri voi ollavaihdettavissa, ovat keskeisimpiä Applen HomeKitiä tukevia laitteita. Tämä tarkoittaa niiden olevan kätevästi ohjattavissa iPhonen Koti-sovelluksen kautta. Aloituspakkauksen ohella Hue-valoja on saatavissa myös erilaisina versioina kuin vain tavallisina lamppuina.

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus.

 

Belkin ColourMatch Charge Kit ja kaapeli

Jos iPhone-käyttäjä on tarkka tyylistään, tarvitaan luonnollisesti puhelimen väriin sointuva setti varavirtalähdettä, latureita ja Lightning-kaapelia. Tällaisen tarjoaa Belkin. Belkin ColorMatch Charge Kit ja kaapeli on tarjolla Applen omasta verkkokaupasta 99,95 euron hintaan.

Belkin ColourMatch Charge Kit.

 

iTunes-lahjakortti

iTunes-lahjakortti on aina hyvä valinta Apple-käyttäjälle. Lahjakorttia voidaan käyttää ostoksiin Applen eri kaupoissa eli App Storessa, iTunes Storessa, iBooks Storessa tai Mac App Storessa.

Lahjakorttia voi vinkata lisäksi käytettävän johonkin tiettyyn ostokseen – vaikkapa 15. joulukuuta vain Applen iOS-laitteille tarjolle tulevan Super Mario Runin vajaan kympin hintaiseen täysversioon. iTunes- ja muut Apple-lahjakortit ovat ostettavissa Applen omilta sivuilta tai valituista liikkeistä.

iTunes-lahjakortit.