Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämän ominaisuuden katoaminen Windows 11:stä on raivostuttanut - Microsoftilta vain ympäripyöreä vastaus

Windows-kansa on suivaantunut Microsoftin päätöksestä poistaa suosikkitoiminto Windows 11:stä.

Neowin-sivuston mukaan osa tekee jo uhkavaatimuksia.

Microsoft valmistelee kovalla tohinalla Windows 11:n laajaa julkaisua, ja uusien ominaisuuksien saapuessa liuta vanhoja suosikkeja on karsiutumassa pois. Käyttäjät ovat olleet harmissaan jo aiemmin, mutta tehtäväpalkkiin suunniteltava karsinta on monella katkaisemassa kamelin selän.

Windows 10:ssä tehtäväpalkin voi halutessaan siirtää näytön vasempaan reunaan, ja monet ovat niin tehneetkin. Windows 11:ssä se ei enää kuitenkaan ole mahdollista, kuten Microsoft on jo aiemmin vahvistanut.

Microsoftin keskustelupalstat ovat täyttyneet perin kipakasta palautteesta, jossa ohjelmistojättiä vaaditaan pyörtämään päänsä ja perumaan tehtäväpalkin rampauttamiseksikin luonnehditut toimet.

Ehdotus on kerännyt jo yli 20 000 peukutusta, joten moni Windows-käyttäjä tuntuu olevan samoilla linjoilla. Osa on antanut uhkavaatimuksiakin: mikäli tehtäväpalkkia yksinkertaistetaan, jää Windows 11 kokonaan väliin.

Microsoft on kommentoinut käyttäjäkunnan huolia yleisluontoisesti toteamalla ottavansa palautteen huomioon Windows 11:tä suunnitellessaan. Mitään konkreettista yhtiö ei sen sijaan luvannut tehdä.