Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Täydellinen lapsille – tämä tabletuutuus kestää holtitonta käyttöä

Amazon on julkistanyt joukon Fire-tabletteja. Mukana oli uusi versio erityisesti lapsille suunnatusta Fire Kids Edition -tabletista, jonka pitäisi kestää vauhdikasta menoa.

Amazon esitteli lasten oman tabletin ensi kertaa viime vuonna. Nyt julkistettu Fire Kids Edition on muotokieleltään tuttu, sillä laitetta ympäröi edelleen mukana tuleva suojakuori. Sen avulla tabletin pitäisi kestää kolhuja, joita pienissä käsissä saattaa ymmärrettävästi sattua. Suojauksen lisäksi Amazon lupaa laitteelle kahden vuoden takuun, jonka puitteissa rikkoontunut tabletti vaihdetaan uuteen ilman sen kummempia kyselyitä.

Leikkisästä ulkomuodosta huolimatta kyseessä ei ole lelu, vaan ihan oikea tabletti. Fire Kids Editionissa on seitsentuumainen 1024 x 600 pikselin näyttö, neliytiminen 1,3 gigahertsin järjestelmäpiiri, kahden megapikselin takakamera 720p-videotallennuksella, kahdeksan gigatavun tallennustila ja microSD-muistikorttipaikka. Kyseessä on siis teknisesti sama laite kuin eilen julkistettu ja six-packissa myytävä Fire-tabletti.

Kids Editionia on toki maustettu monilla lapsille sopivilla palveluilla. Mukana tulee esimerkiksi vuoden tilausjakso Amazon FreeTime Unlimited -palvelua, josta löytyy paljon lapsille tarkoitettua viihdesisältöä.

Fire Kids Edition on ennakkotilattavissa Amazonin verkkokaupassa hintaan 99,99 dollaria eli noin 92 euroa. Toimitukset alkavat syyskuun 30. päivä. Lasten ja aikuisten Fire-tablettien lisäksi Amazon julkisti eilen uudet Fire HD -tabletit kahdeksan ja kymmenen tuuman näytöillä.

Fire Kids Edition edestä

 

Fire Kids Edition takaa