Tämä laite on innovatiivisen ihmisen pelastus: Tallentaa puheen ja purkaa sen tekstinä

Välillä mieleen tulee omasta mielestä hieno idea tai ajatus, joka tuppaa unohtumaan jos sitä ei välittömästi kirjaa ylös. Parhaillaan Kickstart-joukkorahoituskampanjassa sijoituksia keräävä Senstone on laite, joka tarjoaa ratkaisun innovatiivisen ihmisen ongelmiin.

Senstone tallentaa napin painalluksella puheen, siirtää sen mobiilisovellukseen ja purkaa tallenteen ulos tekstimuodossa. Tekstiä voi tämän jälkeen muokata ja jakaa eteenpäin.

Pienen laitteen voi kiinnittää ranteeseen, kaulukseen tai käyttää riipuksena. Puheen tallennus käynnistetään ja lopetetaan nappia painamalla. Kaikki tallenteen siirtyvät automaattisesti laitteesta pilvipalveluun, jossa keinoäly muuttaa ne tekstiksi.

Valmistajan mukaan laite pystyy tallentamaan 50 tuntia äänimuistiinpanoja ja kääntämään kaikkiaan 300 kappaletta minuutin pituisia äänitiedostoja tekstiksi. Jos Senstone ei ole yhteydessä älypuhelimeen, se siirtää muistiinpanot pilveen heti kun puhelin on jälleen bluetooth-yhteydessä.

Alkuvaiheessa Senstone tukee 11 kieltä. Valmistajan mukaan tulossa on myös maksullinen sovellus, joka tarjoaa lisäominaisuuksia kuten automaattisen kieliasun tarkistuksen ja tallennustilan kasvattamisen pilvipalvelussa.

Senstonen on tarkoitus saapua myyntiin ensi syksynä. Kickstarter-palvelussa laitteen voi varata jo nyt omakseen hieman alle 100 eurolla.