Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällä valvontakameralla valvot kotiasi iPhonesta uudella tavalla

D-Link esitteli tammikuun CES-messuilla markkinoiden ensimmäiseksi Apple HomeKit -yhteensopivaksi kodin valvontakameraksi mainitun Omna 180 Cam HD ‑kameran. Nyt tuo kamera on saapunut myyntiin ja on saatavilla Applen verkkokaupasta hintaan 229,95 euroa.

”D-Link Omna 180 Cam HD ‑kamerassa yhdistyvät D-Linkin IP‑valvontalaitteiden erinomainen osaaminen ja Applen HomeKit-teknologian helppokäyttöisyys. Tyylikäs laite sopii täydellisesti kotiisi ja sisältää useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten 180 asteen laajakulmalinssin, Full HD 1080p ‑kuvan, kaksisuuntaisen äänen, pimeäkuvauksen ja mikro-SD-korttipaikan.”

Full HD -tarkkuus sekä 180 asteen laajakulmalinssi tarkoittavat, että kamera tarjoaa varsin kattavan näkymän, ja infrapuna-LEDit auttavat valmistajan mukaan kameraa kuvaamaan jopa pilkkopimeässä viiden metrin etäisyydelle.

HomeKit-tuen ansiosta kameraa voi ohjata suoraan iOS 10:n Koti-sovelluksesta iPhonelta tai iPadiltä myös kodin ulkopuolelta, ja kamera voi lähettää ilmoituksia iOS-laitteille esimerkiksi havaitessaan liikettä kodissa. Ilmoituksen saadessaan käyttäjä voi halutessaan tallentaa videoleikkeen kameran muistikortille, ja kamera sisältää myös mikrofonin ja kaiuttimen, joiden ansiosta käyttäjä saa keskusteluyhteyden kotiinsa. Lisäksi kamera osaa keskustella muiden HomeKit-laitteiden kanssa niin, että se voi esimerkiksi sytyttää asuntoon valot, kun se havaitsee liikettä.