Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämä iPhone 7 maksaa 500 000 dollaria

iPhone 7 on korkeahintainen puhelin jo itsessäänkin, mutta kun sitä koristellaan timantein tulee hintalappuun vielä useampi nolla lisää.

Vastaavia luksuspuhelimia jo aiemminkin koristellut Gresso on nyt julkistanut iPhone 7 Black Diamond -kokoelman, johon valmistetaan puhelimia kolme kappaletta. Hintalappu on kappaleelta 500 000 dollaria.

iPhone 7:n taakse on Gresso lisännyt 1 450 kappaletta mustia timantteja, jotka yhdessä ovat 102 karaattia. Lisäksi myös iPhone 7:n rakennetta ollaan päivitetty tason 5 titaaniin.Takana sijaitseva Gresson logo sekä kameran reunus ovat tehty 10 grammasta 18 karaatin kultaa. Jokaisen puhelinyksilön valmistus kestää 18 tuntia.

 

Tyyliin sopivana varusteena iPhone 7 saa myös mustat ja 30 mustalla timantilla (2 karaattia) koristellut AirPods-kuulokkeet.

Pohjana Gresson luksuspuhelimella on on iPhone 7:n malliston huippu eli mukana on 256 gigatavua tallennusmuistia.

Vähemmillä varoilla varustetuille iPhone 7 -omistajille Gresso on suunnitellut myös iPhone-kuoren samasta titaanista sekä 18 karaatin kultaupotuksella sekä timanttikoristein. Näitä kuoria aiotaan valmistaa huomattavasti suurempi määrä – 999 kappaletta – ja ne tulevat myyntiin 2 500 dollarilla kappaleeelta.