Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Älypuhelin, joka on myös sähkötupakka

Älypuhelinmarkkinoilla ei olla viime aikoina nähty suuria poikkeamia yleisistä virtauksista. Laitteista löytyy toki tehoeroja, erilaisia kameroita ja pieniä lisäominaisuuksia, mutta pääasiassa älypuhelimet on veistetty samasta puusta. Vaporcaden Jupiter-puhelin on ulkoisesti tutun näköinen, mutta sisällä piilee odottamaton yllätys: Jupiter yhdistää puhelimen ja sähkötupakan. Onko tässä markkinoiden seuraava hittituote?

– Olemme tehneet väsymättä työtä yhdistääksemme tekstiviestit, puhelut ja sähkötupakoinnin yhteen innovatiiviseen teknologiaratkaisuun, Vaporcade kertoo verkkosivullaan.

Jupiter-puhelimen avulla pitäisi siis onnistua sekä puhelimilta odotetut toimet että höyryjen hengittely sähkötupakan tyyliin.

Vaporcaden puhelintuotteen takana vaikuttaa seisovan Herbert A. Gilbert, joka patentoi ensimmäisen sähkötupakan kaltaisen tuotteen vuonna 1965. Sähkösavukkeiden ystäville tuotteen uskottavuuden pitäisi siis olla kunnossa.

Yksityiskohtia Jupiterin toiminnasta ei kuitenkaan vielä ole. Kuvissa on nähtävissä jonkinlainen lisäpala, joka liittää suukappaleen puhelimen päätyyn, mutta hengittelyn ja laitteen varsinainen yhteistoimintatapa ei käy selväksi. Samoin teknisiä tietoja ei paljasteta. Puhelimen hinnaksi kerrotaan kuitenkin 499 dollaria ja toimituksien luvataan alkavan varhaistilaajille vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi Instagramista löytyy video, jossa todistellaan sähkösavukepuhelimen olemassaoloa ja toimivuutta nopealla demonstraatiolla.

Because The Verge asked, why yes, the Jupiter is real. #vape #vapelife #vaping #phone

A video posted by Vaporcade™ (@vaporcade) on Nov 5, 2015 at 5:22pm PST