Tällainen oli Nokian peruutettu Lumia – näyttö edellä aikaansa

Nokia myi Lumiat Microsoftille jo kauan sitten ja Microsoft ei enää laita panoksia Lumioihin. Silti vanhoista, peruutetuista Lumioista valuu uusia tietoja verkkoon jatkuvasti. Nyt TaoBaossa on myyty peruutetun Nokia Lumian prototyyppiä, kertoo WinCentral.

Valitettavasti prototyyppipuhelimen teknisiä tietoja ei ole ainakaan toistaiseksi tiedossa, mutta kuvia puhelimesta on saatu. WinCentralin mukaan Nokia id326-3 -puhelimen piti olla alun perin osa Android-pohjaista Nokia X -sarjaa, mutta näemmä ei koskaan päässyt julkistusvaiheeseen asti – edes Windowsilla varustettuna, jollaiseksi prototyyppi myöhemmin muunnettiin.

Windows Phone 8.1:llä toimiva puhelin on varsin mielenkiintoinen, sillä sen näytön reunukset ovat varsin pienet. Ulkoisesti se muistuttaa jonkin verran Xiaomin Mi MIX -laitetta, joka tuli tunnetuksi juurikin pienten näytön reunuksien ansiosta. Täytyy kuitenkin muistaa, että Nokia id326-3 on luultavasti noin kolme vuotta vanha puhelin.

Nokia id326-3 suuntasi kuitenkin luultavasti edullisempaan keskiluokkaan, sillä sen näytön tarkkuus oli 1280 x 720 pikseliä. Toki se olisi ollut Nokia X -mallien kärkipäässä.