Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuva: Microsoft hylkäsi tämän pienen tabletin

Microsoftilta huhuttiin pienempää Surface-tablettia ja hiljattain sen olemassaolo paljastui. Se kuitenkin hylättiin viime hetkillä eikä se koskaan tullut myyntiin. Nyt tuttu vuotaja Evan Blass eli @evleaks on julkaissut Twitter-tilillään kuvan Microsoftin ja Nokian Mercury -tabletista, joka ei koskaan saapunut markkinoille.

@evleaks ei tiedä, tai ei ainakaan paljastanut, hylätyn tabletin teknisiä tietoja. Ulkoisesti Mercury -tabletti näyttää suurennetulta Lumia-älypuhelimelta. Vuotokuvan laitteen väri on syaani ja sen materiaali näyttäisi olevan tuttuun tyyliin polykarbonaattia.

Mercuryn oikealla puolella sijaitsee fyysiset näppäimet. Äänenvoimakkuuden säätö- ja lukitusnäppäinten lisäksi reunalla on neljäs näppäin, jonka toiminnoista ei ole tietoa. Laiteen takapuolella on kamera, jonka linssi on yllättävän suuri. Tabletin näytön koko lienee noin 7-8 tuumaa.

Microsoft Mercury olisi luonnollisesti toiminut yhtiön omalla Windows-käyttöjärjestelmällä. Siitä ei ole kuitenkaan varmuutta, millaisella Windows-käyttöjärjestelmällä. Olisiko se toiminut täysverisellä tietokonekäyttöjärjestelmällä vai puhelinkäyttöjärjestelmällä?

Mitä mieltä lukijamme ovat? Olisiko tällainen tabletti kiinnostanut markkinoilla?