Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Verkkosisältöjä tallentavasta Pocketista tuli sosiaalinen media

Mielenkiintoisen verkkosisällön tallentamiseen tarkoitettu Pocket laajentaa nyt toimintojaan. Uusien profiilien ja tykkäysmahdollisuuksien myötä aiemmin hyvin yksityinen sovellus on ottanut suuren askeleen kohti rehellisesti sosiaalista mediapalvelua.

Pocket on näppärä palvelu, jolla verkkosivuja ja muuta sisältöä voi tallettaa myöhempää tarkastelua varten. Jos mielenkiintoinen artikkeli tai video tulee vastaan mutta aikataulu ei anna juuri sillä hetkellä periksi, voi kyseisen kohteen heittää parilla painalluksella omaan Pocket-taskuun talteen.

Omien talletusten lisäksi Pocketista voi selata suositeltua sisältöä. Joitakin kuukausia sitten suosituksia laajennettiin mahdollisuudella seurata ystäviä ja muita Pocket-käyttäjiä, joiden omat suositukset ilmaantuvat osaksi käyttäjälle tarjottavaa virtaa. Ystäviä voi etsiskellä yhdistämällä Pocketiin osoitekirjansa, Facebook-tilinsä tai Twitter-tilinsä.

Pocket-jakoja voi nyt tykätä ja uudelleenjakaa.

 

Pocketin uusin versionumerolla 6.3 kulkeva päivitys maustaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta tykkäyksillä, joilla laadukkaan sisällön jakajia voi kiitellä. Lisäksi muiden suosittelemaa sisältöä voi uudelleenjakaa, jolloin kyseinen sisältö välittyy luonnollisesti käyttäjän omille seuraajille. Edelleen vain suositelluksi merkitty sisältö jaetaan muille, eli omia lukuhetkiä varten tehdyt Pocket-tallennukset eivät automaattisesti näy seuraajille.

Vaikkeivät uudet sosiaaliset ominaisuudet kiinnostaisi, kannattaa Pocketiin tutustua sen tarjoaman ja alustoja yhdistävän sisältötallennuspalvelun vuoksi. Pocket on saatavilla iOS– ja Android-laitteille.