Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällaisia uudistuksia tulossa Samsungin Internet-selaimeen - uusi testiversio julki

Samsungin verkkoselain on saamassa uusia ominaisuuksia.

Vastikään julkaistu testiversio näyttää, mitä tuleman pitää.

Samsung Internet 15 on korealaisyhtiön uusin verkkoselainversio, joka on nyt julkaistu testivaiheessa. Varsinainen vakaa päivitys on määrä julkaista myöhemmin kesällä, mutta jo nyt Samsung tiedottaa, mitä tuleman pitää

Samsung Internet 15 parantaa edelleen käyttäjien tietoturvaa vaikeuttamalla esimerkiksi evästeiden ja niin sanotun fingerprinting-menetelmän avulla tapahtuvaa seurantaa. Lisäksi käyttäjät voivat jatkossa päättää manuaalisesti, mitä selaustietoja haluavat poistaa. Esimerkiksi  tallennetut salasana- ja evästetiedot voi hävittää laitteelta ja säilyttää samalla vaikkapa lomakkeisiin itsestään siirtyvän osoitedatan.

Myös Samsung-selaimen yksityisen käyttötilan toimintalogiikkaa mukautetaan hieman. Vastedes, kun yksityistilan aktivoi, pysyy se päällä oletuksena, kunnes käyttäjä itse sen kytkee pois. Tähän asti tila on ollut pakko aktivoida uudelleen aina, kun selaimen avaa.

Samsung Browser 15:n on myös määrä nopeuttaa välilehtien välillä vaihtelemista. Selain tallentaa väliaikaisesti välilehtien tiedot laitteelle, mikä mahdollistaa niiden pariin palaamisen ilman tarvetta samojen sivustojen toistuville lataamisille.