Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällaisen puhelimen ulkomailta saa satasella: 5,5 tuuman näyttö, 13 megapikselin kamera ja 4 000 mAh akku

Halpapuhelimiin erikoistunut kiinalainen ZTE on julkaissut tänään uuden Blade A3 -puhelimensa. 799 yania eli vain reilu sata euroa Kiinassa maksava puhelin on omassa hintaluokassaan teknisesti yksi markkinoiden parhaista.

Näytön osalta Blade A3 käyttää 5,5 tuuman TFT-näyttöä, jonka resoluutio on 1280×720 pikseliä. Suorittimena toimii MediaTekin MT6737T, jossa kellontaajuus on 1,5 GHz. RAM-muistia puhelimessa on 3 gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua, minkä lisäksi Blade A3 tukee maksimissaan 128 gigatavun microSD-muistikortteja.

Erikoisuutena Blade A3:ssa on kaksoiskamera selfieiden ottamiseen. Kahdessa etukamerassa toisessa on 5 megapikselin sensori ja toisessa 2 megapikselin sensori. Varsinainen pääkamera puhelimen takana käyttää 13 megapikselin sensoria.

Muiden ominaisuuksien ohella Blade A3:ssa on puhelimen takana sormenjälkilukija ja sivulla 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.0, jota tukee ZTE:n itsensä kehittämä MiFavor 4.2 -käyttöliittymä. Akun kapasiteetti on peräti 4 000 mAh, joten puhelimen pitäisi selvitä pidemmästäkin päivästä.

Kiinassa Blade A3:n ennakkotilaukset alkavat tänään ja kauppoihin puhelin saapuu 6. marraskuuta. Värivaihtoina puhelimelle on Obsidian Black ja Glacier Blue, joista ensimmäinen on perinteinen musta ja jälkimmäinen syaaniin kallistuva vaaleansininen.

Kuvassa ZTE Blade A3:n Glacier Blue -värivaihtoehto.
Kuvassa ZTE Blade A3:n Glacier Blue -värivaihtoehto.