Mika Häkkinen perusti iNZDR-sovelluksen – pyrkii eksklusiivisemmaksi Instagramiksi

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen on perustanut yhdessä kolmen kaverinsa kanssa uuden iNZDR-sovelluksen esitelleen yrityksen.

iNZDR-sovellus tavoittelee paikkaa eräänlaisena eksklusiivisempana, osittain maksullisena vaihtoehtona Instagramille. Palveluun pyritään houkuttelemaan mukaan erilaisia tunnettuja sosiaalisen median vaikuttajia, urheilijoita, artisteja, muusikkoja ja liike-elämässä toimivia henkilöitä.

iNZDR-käyttäjät voivat julkaista, katsella ja kommentoida palvelussa kuvia ja videoita. Osa Premium-tilien sisällöstä voi kuitenkin olla piilotettu maksumuurin taakse, jolloin kuva tai video näkyy sumennettuna jollei ole maksanut kyseisen tilin seuraamisesta parin euron kuukausimaksua.

iNZDR jakaa tuloja Premium-tilien ylläpitäjille. Mika Häkkinen on aiemmin Kauppalehden haastattelussa kertonut, että osa palveluun lupautuneista tähdistä haluaa lahjoittaa palvelusta saamansa tuoton hyväntekeväisyyteen.

Toistaiseksi Premium-tilejä iNZDRissa ei kuitenkaan juuri vielä ole. Mika Häkkisellä itsellään on palvelussa yhteensä yli 200 julkaisua, mutta viimeisen seitsemän päivän aikana näistä vain yksi on ollut katselemiseksi maksullista tilausta vaativa Premium-julkaisu.

Itse iNZDR-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta.

Häkkisen mukaan iNZDRissa jatkossa tähtien olisi tarkoitus jakaa esimerkiksi hyvinkin yksityiskohtaista tietoa esimerkiksi ravinnostaan tai kunto-ohjelmistaan. Ihmiset olisi myös tarkoitus päästää aidosti kosketuksiin tähtien kanssa esimerkiksi keskustelu- ja video-ominaisuuksilla.

Mika Häkkinen on formulauransa jälkeen kiertänyt maailmaa muun muassa puhumassa eri aiheista, kuten formulakuljettajan työn oppien soveltamisesta muille aloille. Häkkinen puhui myös kuukausi sitten Slush-tapahtumassa Helsingissä, jossa hän oli paikalla myös markkinoimassa uutta iNZDR-sovellustaan.