Pian esiteltävä uusi Honor-puhelin vuotokuvissa

Huawein Honor-brändi on saamassa jatkoa uudesta Honor V8:sta. Tämä iso ja mielenkiintoisilla ominaisuuksilla ladattu puhelinmalli on jo bongattu Kiinan telehallintoviranomaisten syynistä ja nyt siitä on julkaistu uusia vuotokuvia. Laitteen virallisen esittelyn on määrä tapahtua huomenna tiistaina.

Honor V8:sta on tulossa tiettävästi kaksi eri versiota. Molemmat versiot on GSMArenan mukaan varustettu 5,7-tuumaisella näytöllä, neljän gigatavun RAM-muistilla, kahdeksan megapikselin etukameralla, 3400 milliampeeritunnin akulla ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä.

Eroja kahden eri version välillä on suorittimissa, näytön tarkkuudessa ja tallennustilan määrässä. Edullisempi versio on varustettu Full HD -tarkkuuden näytöllä, 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla ja 2,3 gigahertsin kellotaajuudella toimivalla kahdeksanytimisellä suorittimella. Kalliimpi taasen sisältää 64 gigatavua tallennustilaa, QHD-tarkkuuden eli 2560 x 1440 pikselin näytön sekä 2,5 gigahertsin kellotaajuudella toimivan suorittimen.

Honor V8:n ”dynaaminen 360 asteen kuva”

Erikoisuutena Honor V8:ssa on 12 megapikselin kaksoiskamera laitteen takapuolella. Se on tiettävästi sukua Huawei P9:n kaksoiskameralle, mutta tällä kertaa ilman kameravalmistaja Leican mausteita. Yksi V8:n kameran erikoisuuksista on mahdollisuus kuvata liikkuvia 360 asteen kuvia.

Honor V8.n julkaisun on määrä tapahtua 10. toukokuuta.