Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sveitsiläinen kellovalmistaja matkii Applen kelloa

Tässä tuoteuutinen kaikille niille, joiden mielestä Apple vain matkii muita tai joiden mielestä 18 000 euroa on liian kova hinta kultaisesta Apple Watchista. Sveitsiläinen laatukellovalmistaja H. Moser & Cie. on esitellyt uuden mekaanisen rannekellon, jonka muotoilu näyttäisi olevan peräisin Applen Jony Iven tiimiltä, ja jonka hinta ylittää Apple Watch Editionin hinnan tuhansilla euroilla.

Swiss Alp Watchin takaosasta löytyy safiirilinssi, joka paljastaa kellon näyttävän koneiston.

H. Moser on pieni kellovalmistaja, joka myy noin 1500 kelloa vuodessa. Sen uusin kellomalli, Swiss Alp Watch, on monellakin tapaa rohkea.Ei vähiten siksi, että kellon kuoren muotoilu vastaa hyvin pitkälti Apple Watchia. Swiss Alp Watch ei kuitenkaan sisällä OLED-näyttöä, akkua saati suoritinta, vaan kyseessä on perinteinen mekaaninen kello. Kellon takapuolelta ei löydy pulssimittaukseen käytettäviä LEDejä, vaan safiirilasi, joka paljastaa näyttävästi kellon koneiston. Kellon runko on 44 millimetriä korkea, eli lähessaman kokoinen kuin Apple Watch -malleista isompi, ja rungon materiaalina on 18 karaatin valkokulta. Ranneke on käsityönä ommeltua nahkaa.

Hodinkeen esittelemää Swiss Alp Watchia tulee myyntiin rajoitettu erä, vain 50 kappaletta. Hintaa yhdellä kellolla on rapsakat 24 900 dollaria, eli noin 22 700 euroa.