Suunto esitteli uusia urheilukelloja: uusia Suunto 9 -malleja sekä pari uutta väriä Suunto 3 Fitnessille

 

Uudet Suunto 9 -mallit.
Uudet Suunto 9 -mallit.

 

Suomalainen Suunto tuo markkinoille uusia versioita urheilukelloistaan.

Suunto 9 -kellomallisto laajenee kahdella kellomallilla. Myös Suunto 3 Fitness -kelloon tulee kaksi uutta värivaihtoehtoa, minkä lisäksi ohjelmistopäivitys uudistaa suositun kellon lisäämällä uusia vaihtoehtoja mukautuviin harjoitteluohjelmiin.

Uudessa huippuluokan Suunto 9 Baro Titanium -mallissa on titaanikehä ja särmikäs kolmiokuvioinen ranneke, jotka muistuttavat Suunnon mukaan sen seikkailuperinteestä. Lisäksi Suunto 9 -mallistoon tulee kolme virtaviivaista värimallia (Black, White ja Lime), joissa on sama jopa 120 tunnin akunkeston GPS-käytössä tarjoava suorituskykyinen akku, mutta ei ilmanpainemittaria, ja jotka siksi ovat parhaimmillaan tasaisessa maastossa.

Suunto 9 Baro Titanium -kellon suositushinta on 699 euroa ja siinä on safiirikristallilasi, Grade 5 -titaaninen kehä, silikoniranneke pikalukitusmekanismilla sekä painekorkeusmittari.

Suunto 9 Black, White ja Lime -kellojen suositushinta on 499 euroa ja niissä on mineraalikristallilasi, ruostumaton teräskehä, silikoniranneke pikalukitusmekanismilla sekä GPS-korkeusmittari.

Suunto 3 Fitnessin uudet värivaihtoehdot.
Suunto 3 Fitnessin uudet värivaihtoehdot.

Keväällä myyntiin tullut Suunto 3 Fitness saa nyt ohjelmistopäivityksen sekä kaksi uutta väriä. Suunto 3 Fitness on yksinkertaisempi liikkumisen seurantaan tarkoitettu urheilukello, jossa ei esimerkiksi ole sisäänrakennettua GPS-paikannusta.

Suunto 3 Fitness tarjoaa mukautuvan seitsemän päivän harjoittelusuunnitelman, joka perustuu käyttäjän kuntotasoon ja auttaa Suunnon mukaan yhdessä päivittäisen unen, stressin ja palautumisen seurannan kanssa käyttäjiä pitämään aktiivisuuden ja levon terveellisessä tasapainossa. Vaihtoehtoja harjoitteluohjelman pohjaksi tulee ohjelmistopäivityksen jälkeen olemaan olemaan kolme: 1) oletussuunnitelma, joka auttaa käyttäjiä parantamaan kuntotasoaan asteittain 2) tiukempi harjoitusohjelma, joka auttaa käyttäjiä parantamaan kuntoaan nopeasti sekä 3) ylläpitävä ohjelma, joka auttaa käyttäjiä ylläpitämään nykyisen kuntotasonsa ja nauttimaan säännöllisestä harjoittelusta

Uusia värejä Suunto 3 Fitness -mallistossa ovat Burgundy ja Copper, joissa on ruostumaton teräskehä, silikonirannekkeet pikalukitusmekanismilla sekä älypuhelimen kautta toimiva GPS. Suositushinta niille on 229 euroa.

Kaikki Suunnon uutuudet tulevat saataville sen omaan verkkokauppaan sekä jälleenmyyjien valikoimiin 2. lokakuuta alkaen.