Suunto 7 -älykello sai merkittävän ohjelmistopäivityksen

Suomalaisen Suunnon Suunto 7 -älykello on saanut merkittävän ohjelmistopäivityksen, Suunnon päivityslokissa kerrotaan. Päivitys sisältää muun muassa uusia treenitoimintoja.

Android-pohjaisella Wear OS:llä varustetut älykellot ovat harvemmin kattavasti varusteltuja urheilukelloja, mutta Suunto 7 on poikkeus tuohon sääntöön. Kellolle julkaistu uusi päivitys (PXDZ.200824.005) tuo mukanaan jälleen monia uudistuksia esimerkiksi treenien tueksi.

Vastedes suunto 7:llä voi luoda omia juoksureittejään tai seurata muun Suunto-kansan juoksemia polkuja. Uusi lämpökarttatoiminto puolestaan näyttää, mistä muun alueen Suunto 7 -käyttäjät ovat aloitelleet omia lenkkejään ja treenejään kaikkein useimmin.

Treenin tueksi on tulossa myös kaksi virtaa säästävää toimintoa. Suunto 7:n näytön voi jatkossa asettaa pysymään päällä koko treenin ajan virtaa säästävässä näyttötilassa, mikä mahdollistaa vaikkapa kalorikulutuksen tai kuljetun matkan tarkastamisen helposti ilman näytön erillistä herättämistä. Lisäksi GPS:n voi virran säästämiseksi asettaa päivittämään sijainnin vain kerran kymmenessä sekunnissa.

Päivitys sisältää myös Googlen Wear OS H-MR2 -päivityksen, joka suuntautuu lähinnä käyttökokemuksen ja järjestelmän vakauden kohentamiseen.

Suunto 7:n tuore ohjelmistopäivitys on nyt julkaistu.