Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suunto 7 -älykello ja Suunto 3 -urheilukello myyntiin uusina erikoisversioina - varustettu mikrokuiturannekkeilla

Suunto julkaisee uudet erikoisversiot urheilukelloistaan Suunto 7 ja Suunto 3.

Erikoiserä sisältää uudistetun ulkoasun lisäksi ensimmäistä kertaa täysin mikrokuidusta valmistetun rannekkeen. Rannekkeen joustavaa materiaalia kuvaillaan mukavaksi ja tukevaksi ranteessa. Se myös hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta. Nämä ominaisuudet hyödyttävät erityisesti kelloa pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti käyttäviä, toteaa suunto.

“Silikoni- ja kumirannekkeet ovat käteviä harjoittelussa, mutta ne eivät välttämättä ole paras valinta urheilijoille, joilla kello on ranteessa ympärivuorokautisesti. Uudet mikrokuiturannekkeet lisäävät Suunto 7- ja Suunto 3 -kellojen rajoitetun erikoisversion mukavuutta ja käytettävyyttä, jotta kelloja voi käyttää koko päivän sekä töissä että harrastuksissa”, sanoo Suunnon toimitusjohtaja Heikki Norta.

Suunto 7 -erikoisversiossa on grafiitin värinen kehä ja mikrokuituranneke, ja lahjapakkaukseen sisältyy myös silikoniranneke. Uudesta Suunto 3 -versiosta on saatavilla kaksi vaihtoehtoa: kokonaan musta ja vaalean kultainen värisävy, sekä niihin sopivat mikrokuiturannekkeet.

Suositushinnaltaan 429 euron Suunto 7 on Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustettu täysverinen älykello, kun taas 229 euron suositushintainen Suunto 3 on yksinkertaisempi urheilukello.

Suunto 7 ja Suunto 3 uusilla mikrokuiturannekkeilla varustettuina tulevat myyntiin Suunnon omassa suunto.com-verkkokaupassa ja valikoiduilla jälleenmyyjillä 3. joulukuuta 2020 alkaen.

Suunto 3 ja Suunto 7 uusilla mikrokuiturannekkeilla.
Suunto 3 ja Suunto 7 uusilla mikrokuiturannekkeilla.