Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Supersuosittu mobiilipelisarja saamassa jatkoa – näin pääset kokeilemaan ensimmäisten joukossa

Suosittu Plants vs Zombies -pelisarja on saamassa jatkoa. Plants vs Zombies 3 on nyt ensimmäistä kertaa testattavissa Androidilla.

Plants vs Zombies 3 on nyt kokeiltavissa Androidilla. Peli on yhä kaukana valmiista, joten testiversio saattaa sisältää bugeja tai muita ongelmia, mutta alun perin vuonna 2009 maailman valloittaneen hittipelin seuraava osa on yhtä kaikki nyt kokeiltavissa.

Plants vs Zombies 3:n idea on vanha tuttu. Kyseessä on tornipuolustuspeli, jossa omaa taloa puolustetaan istuttamalla kasveja zombien hyökkäysten torjumiseksi. Alussa pelialue on melko pieni, mutta se kasvaa pelin edessä ja vaikeutuessa. Zombeilla on jälleen erilaisia ominaisuuksia joidenkin ollessa esimerkiksi nopeita ja toisten kestäviä.

Pelin testiversio on saatavilla Androidille ja se on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta. Paikkoja testipelaajille on saatavilla rajoitettu määrä, joten lataaminen kannattaa tehdä nopeasti. Peliä kehittävän EA:n tiedotteen mukaan testiä laajennetaan hiljalleen pelikehityksen edetessä. Applen iOS:llä testiin osallistuminen ei ole mahdollista.

Plants vs Zombies 3:n testiversio on ilmainen eikä sisällä ostoja, mutta lopullisessa julkaisussa niitä on. Kannattaa myös huomioida, että testiversion tallennus saattaa toisinaan nollautua EA:n julkaistessa päivityksiä.

Testiversion pelaaminen vaatii ominaisuuksiltaan ”vähintään Samsung Galaxy S7:n tasoista älypuhelinta”, jossa on Android 6.0 Marshmellow -ohjelmisto tai siitä uudempi versio.