Supercell julkaisi uuden pelinsä Suomessa

Suomalainen Supercell on julkaissut jo viime kesästä asti valituilla testimarkkinoilla tarjolla olleen Brawl Stars -pelin nyt Suomen sekä Norjan ja Ruotsin sovelluskaupoissa Applen iOS-laitteille.

Brawl Starsissa kamppaillaan kolme vastaan kolme -pelissä.
Brawl Starsissa kamppaillaan kolme vastaan kolme -pelissä.

Brawl Starsia voi pelata yksinkin, mutta pääasiassa se on tarkoitettu moninpeliksi. Pelissä kaksi kolmen pelaajan joukkuetta kisailee toisiaan vastaan vastustajia ampumalla ja mätkimällä sekä tehtäviä suorittamalla.

Brawl Starsissa voi valita eri hahmoista, joilla on omat erikoisosaamisensa, ja kolikoita ja muuta tavaraa keräämällä voi hahmoaan myös parantaa pelin edetessä. Pelimuotoja on viisi. Bountyssa kerätään mahdollisimman paljon jalokiviä, Smash & Grabissä joukkueen täytyy kerätä kymmenen jalokiveä ja onnistua pitämään ne itsellään, Heistissa yritetään ryöstää vastustajan säilö ja puolustaa samalla omaa. Neljäs pelimuoto on Showdown, perinteinen ”deathmatch”, jossa ei jahdata jalokiviä, vaan yritetään vain nitistää vastustajan joukkue jatkuvasti kutistuvalla areenalla. Lisäksi mukana on Brawl Ball, jossa tavoitellaan kahta osumaa ennen omaa pamahtamista.

Brawl Stars on maksuton, mutta sisältää pelin sisäisiä ostoja.

Brawl Stars on ladattavissa Applen iPhonella ja iPadilla App Store -sovelluskaupasta.