Supercelliltä tulee uusi Brawl Stars -räiskintäpeli

Muun muassa Clash of Clansistä ja Clash Royalesta tunnettu suomalainen Supercell on esitellyt uuden pelin. Brawl Stars on niin sanottu top-down shooter, eli ylhäältä kuvattu räisikintäpeli.

Supercell kertoi Brawl Starsin julkaisusta Redditissä. Lisäksi peliä esiteltiin YouTubessa suorana lähetetyssä turnauksessa. Brawl Starsia voi pelata yksinkin, mutta pääasiassa se on tarkoitettu moninpeliksi. Kaksi kolmen pelaajan joukkuetta kisailee toisiaan vastaan vastustajia ampumalla ja mätkimällä sekä tehtäviä suorittamalla.

Pelissä voi valita eri hahmoista, joilla on omat erikoisosaamisensa, ja kolikoita ja muuta tavaraa keräämällä voi hahmoaan myös parantaa pelin edetessä. Pelimuotoja on neljä. Bountyssa kerätään mahdollisimman paljon jalokiviä, Smash & Grabissä joukkueen täytyy kerätä kymmenen jalokiveä ja onnistua pitämään ne itsellään, Heistissa yritetään ryöstää vastustajan säilö ja puolustaa samalla omaa. Neljäs pelimuoto on Showdown, perinteinen ”deathmatch”, jossa ei jahdata jalokiviä, vaan yritetään vain nitistää vastustajan joukkue jatkuvasti kutistuvalla areenalla.

Brawl Stars on maksuton, mutta sisältää pelin sisäisiä ostoja.

Ikävä uutinen on, että Brawl Stars on tässä vaiheessa saatavilla vain Kanadan App Storessa. Peli on tarkoitus julkaista myöhemmin maailmanlaajuisesti, mutta julkaisuaikataulua ei vielä kerrottu.