Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Super Mario Run -mobiilipelille merkittävä päivitys - hintakin laski reippaasti

Japanilaisen Nintendon mobiili-Mario, Super Mario Run, on saanut merkittävän päivityksen. Sekä iOS:lle että sittemmin myös Androidille julkaistu tasoloikka keräsi kritiikkiä niukasta sisällöstään ja varsin tyyriistä hinnastaan. Nyt molempiin ongelmiin on tarjolla ratkaisu.

Päivitys tuo peliin uutukaisen Remix 10 -tilan, jossa pelaajalle lätkäistään kymmenen lyhyen lyhyttä tasoa läpäistäväksi peräjälkeen. Konsolipelaajille Super Mario Makerista tuttu pelimuoto tarjoaa sekä iOS- että Android-käyttäjille myös lisäbonuksen: tasoja selvittämällä ja vihollisia päihittämällä on mahdollista saada uusia rakennuksia pelin Kingdom Builder -tilaan. Tämän lisäksi ahkerille pelaajille on tarjolla avattavaksi myös Mario-faneille tuttu Daisy-hahmo.

Aiemmin kuusi maailmaa sisältänyt World Tour -pelimuoto on myös saanut lisää sisältöä. Hankalasti saavutettava, yhdeksän upouutta tasoa sisältävä World Star tarjoaa haastetta sitä kaipaaville. Super Mario Run sallii vastaisuudessa myös oman musiikin kuuntelemisen pelaamisen yhteydessä, jolloin jopa Mario saa päähänsä pienoiset kuulokkeet.

Päivityksen lisäksi Nintendo on alentanut Super Mario Runin hintaa roppakaupalla. Aiemmin 9,99 euroa maksavan hyppelyn saa nyt väliaikaisesti omakseen hintaan 5,49 euroa.