Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suosittu salasanasovellus 1Password saamassa useita parannuksia

Salasanasovellus 1Password on saamassa merkittäviä parannuksia.

Muutokset julkaistaan lähiaikoina, blogijulkaisussa kerrotaan.

1Password on salasanasovellus, joka säilyttää käyttäjien salasanat turvassa yhdessä paikassa. Viime vuonna sovellusta paranneltiin merkittävästi esimerkiksi palvelun kotinäkymään vapaavalintaisesti kiinnitettävillä sisällöillä, ja lähiaikoina luvassa on monia muitakin uudistuksia.

Kotinäytön sisältöjä voi uudistusten myötä järjestellä haluamallaan tavalla ja yksittäisiä sisältöpaketteja säilyttää missä tahansa. Ensi alkuun joitakin rajoitteita saattaa esiintyä, mutta hiljalleen käyttäjille luvataan enemmän ja enemmän vapautta valita.

1Passwordin sisäinen tekstihaku.
PIN-koodin käyttömahdollisuus sovellusasetuksissa.

Myös pitkään toivottu tekstihaku on tulossa takaisin 1Passwordiin. Ennen sovellus tuki tekstillä tehtäviä hakuja, mutta viime vuoden suurten parannusten yhteydessä toiminto syystä tai toisesta poistui.

Salasanasovelluksen voi pian myös lukita PIN-koodilla jo ennestään käytössä olevien turvamenetelmien ohella. Niin ikään salasanojen tuontia muista palveluista on määrä helpottaa, minkä ohella sovellus ehdottaa jatkossa sopivia käyttäjänimiä eri palveluille.

Muita pian julkaistavia uudistuksia ovat esimerkiksi mahdollisuus edellyttää kaksivaiheista tunnistautumista tietyissä tilanteissa ja mahdollisuus aloittaa palvelun käyttö aiempaa helpommin ja nopeammin.

1Passwordin uudistukset on määrä julkaista Androidille ja iPhonelle lähiaikoina. Tarkkaa aikataulua ei kuitenkaan ole kerrottu.