Uusi verkkokauppa Teknavi.com

”Tähän WhatsApp ei pysty” – Suomesta haastaja

Suomalainen Briefr Messaging pyrkii lyömään itsensä pikaviestisovelluksissa. Alalla on tällä hetkellä muutama hallitseva sovellus, mutta Briefr Messaging pyrkii erottautumaan joukosta. Sovellus on pääasiassa kuvapainotteinen viestisovellus, jossa voi kuvan lähettää yksinkertaisesti pyyhkäisemällä.

Tällä hetkellä sovelluskaupoissa on Briefr Messagingin ensimmäiset versiot. Pian ne kuitenkin päivittyvät uuteen versioon, joka luonnollisesti parantaa sovellusta. Tällä hetkellä palvelun käyttäjämäärät ovat melko alhaiset, mutta nyt Briefr alkaa vasta hakemaan näkyvyyttä.

Tältä Briefr Messaging näyttää iPad Prossa

Briefr Messaging lupaa, että se on turvallinen tapa lähettää kuvia ja viestejä. Mitkään viestit tai kuvat eivät tallennu palvelun servereille, vaan ne poistetaan vastaanottajan saatua ne. Sovellus ei myöskään pakkaa kuvia paljoa, joten niiden tarkkuus säilyy korkeana myös lähetyksen jälkeen. Briefr Messaging tarjoaa myös ammattilaisten ottamia kuvia eri paikoista, joten aina ei tarvitse tyytyä omaan kädenjälkeen.

Sovelluksen käyttöliittymä on yksinkertainen. Kuvia ja hymiöitä voi lähettää ystävälle liu’uttamalla näytön alalaidasta – niin kuin kuvasta näkyy. Keskustelu näkyy vaakasuunnassa, ja siinä voi olla kuvia, hymiöitä tai tekstejä.

Kuvakaappaus Briefr Messagingin iOS-sovelluksesta

 

Mika Hoikkala ja Tanja Levo Brief Messagingilta

 

– WhatsAppissa ja vastaavissa ärsyttää se, että niitä voi käyttää ainoastaan yhdellä laitteella. Briefr Messagingia sama käyttäjä voi kuitenkin käyttää useilla eri laitteilla. Tähän WhatsApp ei pysty, kertoo Mika Hoikkala Briefriltä.

Tällä hetkellä Briefr Messaging on saatavilla Androidille, Windowsille ja iOS:lle – myös iOS-tableteille. Briefr saapuu myös Apple TV:lle ja se on tarkoitus tuoda myös Xboxille.

Briefr Messaging Apple TV:ssä