Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suomalaisyritys uudistaa iänikuisen kuntoiluvälineen – älykeppi opastaa parempaan liikuntaan

Espoossa päämajaansa pitävä yritys TE3 haluaa omalta osaltaan jatkaa suomalaisten älylaitteiden maailmanvalloitusta, ja on esitellyt oman, modernin versionsa ”maailman vanhimmasta kuntoiluvälineestä”TE3 Balance Smart Exercise Stick eli tuttavallisemmin TE3 Älykeppi on kuntoilukäyttöön kehitetty keppi, joka antureidensa ja mobiili-integraationsa ansiosta auttaa liikkumaan entistä tehokkaammin.

TE3:sta on kolme versiota eri käyttäjäryhmille. Lapset voivat TE3 Play -kepillä kehittää motoriikkaansa, harrastekuntoilijat parantaa liikeratojaan ja kehonhallintaansa TE3 Move -kepillä ja kilpaurheilijat analysoida liikkeitään TE3 Pro -kepillä. Jokaista keppiä tukee myös mobiilisovellus

TE3 Movetehostaa harjoitteluasi suunnitelmallisesti. Näet sovelluksesta heti, montako liikettä teit tasapainoisesti. Voit seurata liikkeesi kulman muutoksia koko harjoitteen ajalta. Näet kehittymisesi vertailemalla omia ja tavoitetuloksia.”

TE3 Playon lasten oma peli, haaste ja liikuntatehtävä. Lapsesi liikkuu kuin huomaamattaan keräten tasapainoisista liikkeistään vaikka krokotiilinpäitä talteen. Kun haaste on ratkaistu, aukeaa uusi tehtävä sekä liikuntarata edettäväksi. Sopii myös urheiluharrastuksen tueksi.”

TE3 Proon treeniväline ja kehon analyysimittari yhdessä paketissa. Sovellus mittaa: hypyn korkeus (cm), liikkeen teho (kepin heilautus/ hyppy kepin kanssa), liikkeen kiihtyvyys (m/s2), tasapainon poikkeamat, maksimi- ja keskiarvopoikkeamat kulmassa (aste°). Sovellus myös analysoi tulokset ja näyttää miten treenitason muutokset (vauhti/tempo/korkeus) vaikuttavat tuloksiin.”

Älykeppiä on kehitetty kahden ja puolen vuoden ajan.Kepin ennakkomyynti on alkanut tällä viikolla Kickstarter-kampanjalla. TE3 Pro -kepin suositushinnaksi on tulossa 349 dollaria, mutta nopeimmat voivat sen tilata Kickstarterista nyt 149 dollarin (140 euroa) hintaan. Hinnan päälle tulevat verot ja toimituskulut. Kickstarter-kampanja jatkuu 2. helmikuuta asti, ja keppien toimitusten on määrä alkaa toukokuussa 2017.