Suomalaisyritys julkaisi täydennetyn todellisuuden joulupelin tonttuoven seuraksi

Lattianrajaan sijoitettavat tonttuovet ovat nousseet jonkinmoiseksi hitiksi tänä vuonna. Nyt suomalainen Broomu Digitals Oy on julkaissut lisättyä todellisuutta hyödyntävän ”tonttumaton”, jonka luvataan tarjoavan uudenlaisia elämyksiä joulunvieton ratoksi. Yhtiö tiedottaa pelistä itse omilla sivuillaan.

Tulostetun maton voi asettaa tonttuoven eteen, jolloin oven ympäristö herää henkiin lisättyä todellisuutta hyödyntäen. Toimiakseen peli vaatii tonttumaton sekä niin ikään Broomu Digitalsin kehittämän AAVA AR -sovelluksen, joka on saatavilla ilmaiseksi sekä iOS- että Android-laitteille.

Sekä matto että sitä hyödyntävä jouluaiheinen AR-peli ovat siis täysin ilmaisia, ja tarkoituksena on tarjota uusia kokemuksia ja elämyksiä joulua viettäville perheille. AR-pelin tarkoituksena on joulun pelastaminen ja perheen pienimpiäkin ajatellen on peli ilahduttavasti saatavilla kokonaan suomeksi.

Pelin pelaamiseen tarvittava tonttumatto ohjeistuksineen on ladattavissa PDF-tiedostona täältä. Joulupelin niin ikään vaatiman AAVA AR -sovelluksen puolestaan voi iOS-laitteille ladata tästä, ja Android-versio on saatavilla tästä linkistä