Ennakkoon kohuttu suomalainen Solu-tietokone myöhästyy

Suomalainen Solu kertoo Kickstarter-kampanjan sivuillaan, että laitteen toimitukset tulevat myöhästymään. Solun toimitusten piti alkaa alunperin tämän vuoden toukokuussa, mutta siitä tullaan nähtävästi myöhästymään.

Solu on päättänyt lisätä laitteeseensa mini-HDMI -portin ja microUSB-portin. Nämä liittimet nähtiin julkistuksen aikaan silloisessa prototyypissä, mutta USB Type-C:n tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta mini-HDMI:n ja microUSB:n lisääminen laitteeseen oli kysymysmerkki. Nyt kuitenkin laitteet tulevat saamaan nämä liittimet ja se luonnollisesti helpottaa näytön liittämistä Soluun.

Minitietokoneen ulkonäkökin on hieman muuttunut sitten julkistuksen prototyypin. Laitteen näytön reunukset ovat pienentyneet hieman, mikä on luonnollisesti hyvä asia.

Solun kehittäjäversioiden toimitukset alkavat mahdollisesti vielä tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Kuluttajalaitteiden toimituksien pitäisi alkaa kesällä. Solu saanee hommat valmiiksi kuluttajalaitteiden kanssa kesään mennessä.

Solun vanhempi (ylhäällä) ja uudempi versio