Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Spotify toimii nyt Chromecastilla ja BMW 7-sarjan autolla

Uusi Chromecast-tikku esiteltiin syyskuun lopulla. Samalla paljastettiin myös äänentoistoon tarkoitettu Chromecast Audio. Laitejulkistusten yhteydessä Google lupasi, että Spotify saisi tulevaisuudessa Chromecast-tuen. Tuo päivä on nyt saapunut.

Spotifyn iOS- ja Android-sovellukset päivittyivät eilen. Molemmissa tapauksissa päivitys toi mukanaan monien odottaman Chromecast-tuen.

Matkassa on kuitenkin edelleen pieni mutka. Sovellus nimittäin tukee toistaiseksi vain uutta Chromecastia ja Chromecast Audiota. Ensimmäisen sukupolven Chromecast-käyttäjien on siis odotettava vielä hetki. Spotifyn mukaan vanhempien Chromecastien tuki tuodaan sovellukseen ”pian”.

Android-puolella Spotify lisäsi myös tuen uusille BMW 7 -sarjan autoille. Sopivalla nelirenkaisella varustetut käyttäjät voivat siis hallita musiikkiaan suoraan auton kojelaudalta.

Spotifyn päivitetyn Android-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta. iOS-käyttäjille sovellus on luonnollisesti tarjolla Applen App Storessa. Uutta Chromecastia haikailevat taas voivat tilata omansa Google Storesta hintaan 39 euroa.

Uusi Chromecast on tarjolla keltaisena, punaisena ja mustana. TV-tikkujen rinnalla äänikeskeinen Chromecast Audio.