Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Spotifyn uusi ominaisuus saapui Androidille

Spotify julkaisi sovellukseensa uuden juoksumusiikkiin panostavan Running-ominaisuuden toukokuussa. Tuolloin uutuus tuli tarjolle vain iOS-sovellukseen, mutta nyt Android on viimein saapunut tällä saralla samalle viivalle.

Spotify Running on pohjimmiltaan kokoelma juoksuun soveltuvaa musiikkia. Valikoimasta pitäisi löytyä jokaisen käyttäjän makuun sopivia soittolistoja. Spotify lupaa vaatimattomasti, että tarjolla ovat ”maailman parhaat juoksukappaleet”.

Tuttujen kappaleiden lisäksi Running Originals -musiikkia. Kyseessä on palvelusta löytyvää täysin uutta musiikkia, jonka pitäisi olla luotu juoksemista varten.

Spotify Runningin todellinen ydin on kuitenkin musiikin tahditus. Palvelu tunnistaa käyttäjän juoksutahdin ja tuo saataville sitä vastaavaa musiikkia, niin kuuluisien biisien kuin Originals-kappaleiden joukosta.

Spotifyn mukaan Running-päivityksen jakelu Android-käyttäjien keskuudessa alkaa tänään. Viime viikolla Spotify julkaisi lisäksi Found Them First -sivuston. Siellä käyttäjät voivat tarkistaa, mitä artisteja he kuuntelivat ennen julkisuuden räjähtämistä.