Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Spotify päivittyi Windows Phonella – uutta designia ja ketteryyttä

Spotify jatkaa sovelluksensa parantelua Windows-mobiililaitteilla. Viimeisin päivitys uudistaa sovelluksen ulkonäköä ja saattaa myös tuoda lisää sulavuutta sovelluksen toimintaan.

Viimeksi Spotifyn Windows Phone -sovellus päivittyi maaliskuussa. Tuolloin tarjolle tuli lähinnä bugiorjauksia ja yleistä suorituskyvyn hiontaa.

Nyt ladattavaksi saapuneessa 5.2.3-päivityspaketissa pääasiana on Spotifyn käyttöliittymän ehostus. Windows Centralin mukaan sovellus saa päivityksen myötä uuden yleistuntuman, josta vastaavat muokattu design ja uudet siirtymäefektit.

Lisäksi monet käyttäjät ovat raportoineet sovelluksen toiminnan parantuneen päivityksen jälkeen, mutta kaikki käyttäjät eivät tunnu havainneen samaa. Nähtävästi sovelluksen vanhahtava rakenne tekee siitä ajoittain hitaan erityisesti Windows 10 -puhelimilla.

Spotifyn leirissä on tapahtunut viime aikoina paljon myös yleisestikin. Toukokuussa palvelu sai aiempaa kannattavamman perhetilausmallin. Kesäkuussa taas yhtiö tiedotti Spotify-käyttäjien ylittäneen 100 miljoonan rajapyykin. Tuosta joukosta noin 30 miljoonaa käyttäjää maksavat palvelusta kuukausimaksua.