Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sonylta uudet WF-1000XM3-nappikuulokkeet vastamelutoiminnolla

Sony on julkistanut uudet nappikuulokkeet. Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet on edeltäjänsä tavoin varustettu vastamelutoiminnolla.

Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet ovat langattomat ja sisältävät kapasitiivisen kosketuspinnan, joka on ohjelmoitavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Pinnalla voi muun muassa hallinnoida musiikintoistoa.

Edeltäjämalliin verrattuna kuulokkeet ovat hieman sirommat, sillä basso on nyt saatu mahdutettua pienempään tilaan. Kuulokkeet yhdistetään älypuhelimeen Bluetooth 5.0 -yhteydellä, jonka kantama on noin 10 metriä.

Sisäänrakennetun vastamelutoiminto parantaa musiikinkuuntelukokemusta suodattaen pois häiritseviä ääniä. Toiminto kuitenkin myös korostaa mahdollisesti tärkeitä ääniä, kuten auton torven soittoa tai juna-aseman kuulutuksia.

Kuulokkeet ladataan mukana toimitettavalla kotelolla.
Kuulokkeet ladataan mukana toimitettavalla kotelolla.

Kumpikin kuuloke sisältää QN1e HD NC -prosessorin, joka on sama kuin edeltäjässä. Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet painavat yhdeksän grammaa, kun taas mukana toimitettava kotelo painaa 77 grammaa.

Kuulokkeet ladataan kotelon avulla, ja akunkesto vaihtelee kuudesta kahdeksaan tuntiin valikoidun äänenlaadun mukaisesti. Täyteen lataaminen kestää noin 90 minuuttia.

Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet julkaistaan elokuuvva 250 euron suositushintaan. Ne ovat saatavilla mustana ja hopeanvärisenä. Lisätietoja kuulokkeista on saatavilla Sonyn verkkosivuilta.