Tällaista jälkeä tulee, kun puhelimella kuvataan 960 kuvaa sekunnissa – tämä näyttävä hidastusvideo kuvattiin vain puhelimilla

Sony on julkaissut videon, jota se kutsuu maailman ensimmäiseksi älypuhelimilla kuvatuksi lyhytelokuvaksi, jossa on mukana superhidastuksia. Jippona on tietysti uusista Xperia XZ Premium- ja Xperia XZs -puhelimista löytyvä Motion Eye -kamera, joka voi kuvata hidastusvideota jopa 960 ruutua sekunnissa.

Sony järjesti huhtikuun lopulla Portugalissa Xperia XZ Premiumin Euroopan-lanseerauksen, johon kutsuttuina oli 120 eurooppalaista blogaajaa, tubettajaa ja toimittajaa yhteensä 21 maasta. Osallistujat jaettiin tapahtumassa ryhmiin, jotka osallistuivat lyhytelokuvan kuvaamiseen palkitun ohjaaja Chris Cairnsin kanssa. Video on kuvattu Xperia XZs -puhelimien kanssa, mutta vastaava Motion Eye -kamera löytyy myös huippumalli Xperia XZ Premiumista.

Cairns on aiemminkin tehnyt hidastuksilla ihastuttavia lyhytelokuvia. Tällä kertaa Sony pyysi häntä kuvaamaan mainosvideon yhdessä amatöörikuvaajien kanssa. Cairnsin mukaan Sonyn 960 ruutua sekunnissa kuvaava kamera on erityisen kiehtova, sillä se näyttää sellaista, mitä paljas silmä ei erota.

Sonyn videon näet alta.