Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sonera Viihde tuli sovelluksena Apple TV:lle

Sonera Viihteen saa vain Apple TV:n neljännen sukupolven versioon. Aiempien Apple TV -laitteiden kanssa Sonera Viihdettä voi katsella sen mobiilisovelluksen kautta AirPlay-toiminnolla.

"Sisältöjen suoratoisto eri laitteilla, erityisesti Apple TV:llä, kasvattaa suosiotaan koko ajan. Olemme todella innoissamme voidessamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä kattavaan tarjontaamme uuden sovelluksen kautta. Apple TV on tv-palveluidemme tapaan hyvin helppokäyttöinen ja se mahdollistaa Apple-käyttäjille pääsyn laajaan sisältövalikoimaamme tv-kanavista videovuokraamoon, tv-sarjojen tuotantokausista maksukanaviin sekä Sonera Viihteen maksuttomaan omaan tuotantoon", sanoo Henrik Laine, Soneran televisioliiketoiminnan johtaja.

Sonera on operaattoreista ensimmäinen, joka ehti tuomaan viihdepalvelunsa Apple TV:lle. Aiemmin Apple TV:lle on jo rantautunut suomalaispalveluista Yle Areena. Elisan ja DNA:n palveluita ei ole vielä tarjolla suoraan Apple TV:lle.

Sonera Viihteen Oma tallennus —palvelulla voi keskitetysti tallentaa ja katsoa 17 kotimaisen kanavan ohjelmia. "Ohjelmien tallentaminen on poikkeuksellisen suosittua Suomessa. Suomalaiset tv-katsojat haluavat itse valita ohjelmat, jotka tallennetaan myöhempää katselua varten. Esimerkiksi Telia TV:n asiakkaat Ruotsissa käyttävät ohjelmakirjastoja ohjelmien katseluun, eikä vastaavaa verkkotallennuspalvelua ole tarjolla" kertoo Henrik Laine.

Soneran mukaan mobiiliviihteen tilaajat voivat kirjautua palveluun samoilla tunnuksilla, joita käyttävät muissa laitteissa ja palveluun voi jatkossa kirjautua viidellä eri laitteella, yksillä tunnuksilla yhdellä laitteella kerrallaan.