Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Snapchatiin päivitys: pimentoon jääneet mediat paremmin esille

Snapchat on viimeisimmässä päivityksessään uudistanut sovelluksensa Discover-näkymää sekä tuonut sen sisältämät julkaisut esille myös sovelluksen Stories-tarinanäkymään.

Stories-tarinaosio Snapchatissa on aiemmin sisältänyt seurattujen käyttäjien julkaisemat päivitykset, jotka Snapchatissa ovat näkyvissä 24 tunnin ajan niiden julkaisusta. Näiden lisäksi mukana on ollut Snapchatin esiin nostamista tapahtumista Live Stories -kokonaisuuksia sekä yksi rivi Discover-kuvakkeita.Nyt osiamediayhtiöiden tuottamasta sisällöstä, joka aiemmin löytyi vain aivan oikealta Snapchatista tulee myös suoraan tarinanäkymään nostoina.

Snapchatin uudistuneessa tarinaosiossa on nyt laajasti esillä myös Discover-osion medianostot sekä tilatut Discover-kanavat.

Samalla Discover-näkymän ulkoasu on muuttunut ja aiempien pallokuvakkeiden ruudukon sijaan eri medioita nostetaan esille tuoreimpien juttujensa otsikoiden ja kuvien kera aiempaa mittavammin.

Lisäksi uutena toimintona on nyt mahdollista liittyä Discover-kanavan tilaajaksi, jolloin se tulee paremmin esille Stories-tarinanäkymässä. Kanavan tilaaminen on mahdollista painamalla pitkään sen tarinaa katsoessa.

Snapchatilla on jo merkittävästi käyttäjiä, mutta vielä toistaiseksi se on tehnyt verrattain niukasti liikevaihtoa. Tämän vuoden aikana Snapchat aikoo suunnitelmiensa mukaan moninkertaistaa liikevaihtonsa yli 300 miljoonan dollariin. Myös tuoreimmat Discoverin osalta tehdyt muutokset tähtäävän tähän suuntaan nostamalla paremmin esiin mediasisältöä, joka on yksi osa-alue, johon Snapchat ja sen kumppanit jo nyt myyvät laajemmin mainontaa.

Snapchat on tehnyt muitakin merkittäviä päivityksiä jo alkuvuoden aikana.Tämän vuoden puolella Snapchat on kehittänyt palveluaan muun muassa uudistamalla keskusteluosionsa kauttaaltaan. Lisäksi Snapchat käännettiin myös suomeksi ja videoihin on tullut mahdollisuus liittää 3D-tarroja. Tarjolle on tullut myös uusia linssejä kasvojen vaihtoon.