Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Snapchatiin jälleen uusia ominaisuuksia – tarjoavat lisää joustavuutta

Snapchat on jälleen saamassa uusia ominaisuuksia. Android-versiosta tuttu linkkien monipuolisempi jakaminen tulee iOS-laitteille, jonka lisäksi live-sijainteihin perustuva Snap Map oppii uusia temppuja. Asiasta uutisoi muun muassa TechCrunch-sivusto.

Myös iOS-käyttäjät pääsevät piakkoin linkittämään esimerkiksi uutisia tai Facebook-päivityksiä suoraan valitsemilleen käyttäjille. Tärkeä uudistus on myös uusi Ghost mode -tila, joka mahdollistaa oman sijainnin piilottamisen Snap Map -kartalta aluksi joko kolmen tunnin tai vuorokauden ajaksi. Tähän asti live-sijainnin sai asetettua vain joko päälle tai pois, joten uusi, väliaikaisen ”näkymättömyyden” tarjoava ominaisuus lisää kaivattua joustavuutta Snap Mapin käyttämiseen.

Pieni mutta kätevä lisäys on myös mahdollisuus nähdä muiden julkaisemia tarinoita yksinkertaisesti koskettamalla pitkään yhteystiedon kuvaketta milloin tahansa sovellusta käytettäessä.

Uuden päivityksen aikataulusta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta Android-käyttäjät saavat live-sijainteja koskevat uudistukset käyttöönsä jo kuluvan viikon aikana.