Snapchatiin taas merkittävä päivitys: linkit, taustat ja äänifiltterit tulevat snäppeihin

Snapchat päivittyy jälleen, ja päivitys tuo mukanaan uusia toimintoja. Merkittävänä uudistuksena tulee mahdollisuus liittää snäppeihin verkkosivuja. Lisäksi uusina mahdollisuuksina tulevat kuvien taustat sekä äänisuodattimet.

Snapchatin työkaluriviin ilmestyy päivityksen jälkeen paperiliittimen kuva. Kuvaketta näpäyttämällä voi snäppiin lisätä linkin jollekin verkkosivulle tai vaikkapa meemikuvaan. Seuraajat näkevät linkin sisällön Snapchatin omassa selaimessa ylös pyyhkäisemällä. Aiemmin linkkejä on Snapchatissä voinut käyttää vain mainoskampanjoissa ja Discover-osion sisällöissä.

Toinen uudistus ovat taustat, joilla saa kuvien sisältöä korostettua. Työkaluista valitaan ensin sakset ja sen jälkeen taustatyökalu, reunustetaan korostettava kohde ja sen jälkeen valita yksi päivittäin vaihtuvista taustakuvioista korostettavan kohteen ympärille.

Kolmas uudistus ovat äänisuodattimet. Aiemmin jotkin videosuodattimet ovat voineet sisältää myös äänen muokkauksen, mutta nyt snäpeissä voi käyttää pelkkää äänisuodatinta ja näin muuttaa vaikkapa oman puhe- tai lauluäänensä eriskummallisempaan suuntaan. Näpäytä alareunan kaiutinkuvaketta, valitse haluamasi suodatin ja näin pääset luomaan uudenlaista tunnelmaa snäppisi äänimaailmaan.

Päivitys on jo julkaistu iOS:lle ja Android-versiokin uudistuu lähipäivien aikana.