Käytätkö Skypeä? Se on menossa täysin uusiksi

Microsoftin Skype-tiimi kertoo blogikirjoituksessaan julkaisseensa uuden version Skype Preview -sovelluksesta Androidille ja iOS:lle. Skype Preview saa päivityksessä neljä isoa uudistusta.

Skype Preview’n uudistuksiin lukeutuvat reaktiot viesteissä sekä videopuheluissa. Viestireaktiot tarkoittavat mahdollisuutta reagoida saapuviin viesteihin valitsemalla yhden muutamasta erilaisesta emoji-kuvakkeesta, eli toiminto muistuttaa Facebook-päivitysten reaktioita. Videopuheluiden reaktiot taas tarkoittavat mahdollisuutta lisätä videopuheluihin tarroja, kuvia ja tekstiä.

Kolmas uudistus on integroitu kamera, joka on vain pyyhkäisyn päässä keskusteluista. Aivan kuten videopuheluihin, myös kuviin voi lisätä tarroja, emoji-kuvia ja kommentteja.

Neljäntenä uudistuksena on uusi hakupaneeli, jolla voi etsiä ja jakaa esimerkiksi linkkejä, uutisia, urheilutuloksia, ravintola- ja säätietoja tai videoita, vaihtelematta eri sovellusten välillä.

Skype Preview on Skypen testiversio, jolla testataan ja kerätään palautetta uusista ominaisuuksista, ennen kuin niitä julkaistaan virallisesti kaikille Skype-käyttäjille.